Over ons

Wat klein begon door het verkopen van kaarten op verkopingen van de kerkelijke gemeente, is sinds 5 januari 2013 een deel van ons dagelijks leven geworden. Sinds die dag is www.kreakaart.nl een groeiend succes. Wellicht omdat we alleen gebruik maken van zelfgemaakte foto’s geplakt op dubbele kaarten van uitstekende kwaliteit papier. Zodat u een mooie, sterke én scherp geprijsde kaart kunt versturen.

Wij zijn blij dat we van onze gedeelde hobby, fotografie, een beetje ons beroep kunnen maken. Het blijft een leuke uitdaging om nét het plaatje te vinden of te creëren dat past bij een vrolijke, lieve, stoere of bemoedigende kaart.

Zo is ons aanbod van een klein assortiment uitgegroeid tot een gevarieerd aanbod waarbij we er naar streven dit up-to-date te houden en te vernieuwen. Op de site staat op iedere fotokaart een logo met onze initialen ‘Kk’ (KreaKaart). Dit is uiteraard niet zichtbaar op de echte kaarten. Vele kaarten vinden zo via verkopingen en markten van kerkelijke gemeenten en goede doelen hun weg.

Namen en gezichten achter de website:
Marian Nijeboer – van Driel
Gerieta Posthouwer – van Moorselaar